Enraf-Nonius België | Tel. +32(0)3.502 57 88 | Email : sales@enrafnoniusbelgium.be

Contacteer Ons

MANUMAX BEHANDELTAFELS

ABSOLUTE WERELDKLASSE

Enraf-Nonius ManuMax is een reeks behandelbanken van de nieuwe generatie. Deze hoogwaardige, professionele banken zijn door onze experts ontwikkeld om een nieuwe standaard in fysiotherapie te zetten.

WAAR STERK AND SLIM SAMENKOMEN IN EEN BEHANDELTAFEL: DE MANUMAX

MAXIMUM COMFORT FOR MAXIMUM WELL BEING

3 DIMENSIONEEL GEBOGEN HOOFDSECTIE

De ManuMax is de eerste behandelbank met een driedimensionale gebogen hoofdsectie. De gezicht/neusopening volgt de vorm van het hoofd en dekt de complete lengte van de hoofdsteun zonder enige stiksels, waardoor de hoofdsteun zeer comfortabel is voor de patiënt en gemakkelijk schoon te maken. Maximale comfort voor maximale welzijn.

DE MEEST STABIELE BEHANDELTAFEL

Het stevige frame is ontworpen om de meest stabiele behandeloppervlakte te creëren. Alle ManuMax tafels hebben een veilige belastbaarheid van 250 kilogram. De standaard elektrische all-around bediening (hoog/laag) verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van ManuMax. Het soft-landing wielensysteem en het digitale slot zijn standaard bij deze nieuwe generatie behandelbanken. Nooit was een behandelbank zo comfortabel voor patiënt en therapeut.

De frames van de ManuMax banken zijn verkrijgbaar in twee verschillende tinten grijs. Het fijnste bekledingsmateriaal wordt zorgvuldig gekozen in een verscheidenheid aan kleuren die passen bij een natuurlijke, executive of lifestyle-omgeving. De perfecte behandelbank die past bij uw eigen stijl.

>> Manumax Behandeltafels

WITH ITS SMART, MODERN DESIGN, THE MANUMAX IS AN ALLURING ASSET FOR EVERY PRACTICE

ONDERZOEK EN MULTI LIJN

De ManuMax-serie omvat een onderzoeks- en een multi-lijn. De onderzoekslijn heeft een extra lange rugsectie, ideaal voor onderzoek en basisbehandelingen. Er is geen behoefte aan om uw patiënt om te draaien om van liggende naar zittende positie te gaan. De ManuMax Multi-lijn biedt veelzijdige behandelbanken voor de moderne, veeleisende therapeut. Uitgerust met de unieke hoofdsectie is de ManuMax Multi-lijn verkrijgbaar in behandelbanken met 2 of 3 secties.

MANUMAX EXAMINATION 2.2

De ManuMax Examination 2.2 is de 2-sectietafel voor onderzoek en basisbehandelingen. Met zijn extra lange rugsectie wordt comfortabele ondersteuning geboden voor zelfs de langste patiënten. De rugsectie kan tot 90° worden versteld om de patiënt voor elke behandeling te accommoderen.

TAKE A VIDEO TOUR